Завантаження ...
banner

Вбиті війною: на Чернігівщині російські війська розстріляли авто молодого чоловіка

Вбиті війною: на Чернігівщині російські війська розстріляли авто молодого чоловіка фото

31-річний Ігор Янчук загинув 14 березня на Чернігівщині. Авто, в якому він їхав, розстріляла проклята росія...

На момент повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ігор Янчук перебував у Києві. Працював шеф-кухарем у столичному ресторані. У перший день великої війни, 24 лютого, Ігор забрав свою колегу Ірину Силко й вони разом вирушили до його батьків на Чернігівщину – в село Шестовиця. Там провели кілька днів.

28 лютого, пригадує мама Ігоря, до їхнього села зайшли російські військові.

«14 березня до нас прийшов сусід і сказав – чув, що буде зачистка, братимуть молодих хлопців і дівчат. Діти вирішили виїхати», – розповіла Ярослава, матір Ігоря Янчука.

Спочатку Ігор з Іриною планували доїхати в Чернігів, де жили рідні жінки. Потім Ігор хотів поїхати в Луцьк, залишити там автомобіль та піти у військкомат, аби стати до лав ЗСУ. Проте дорогою до Чернігова машину розстріляли російські військові.

«У його машині ще були жінка з дитям. Він їхав першим у колоні. Не доїжджаючи до моста, що веде на Чернігів, їх розстріляли. Потрапляння прямо в лівий висок. Лише 21 березня нам повідомили, що він у морзі», – розповіла мама Ігоря.

Ігор народився 27 листопада 1990 року. Закінчивши середню школу, вступив у професійно-технічне училище. Здобув фах кухаря-кондитера. Після навчання пішов до армії – служив у морському флоті. Згодом Ігор переїхав у Київ. Працював спочатку кухарем, потім су-шефом, а далі став шеф-кухарем. Захоплювався риболовлею.

В Ігоря Янчука залишились батьки і донька.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: