Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині попрощалися з прикордонницею

На Чернігівщині попрощалися з прикордонницею фото

Під час обстрілу російськими окупантами 9 листопада загинула прикордонниця Чернігівського прикордонного загону штаб-сержант Тетяна Виноградська.

Молоду українку співвітчизники проводжали в останню путь, прихиливши коліна. Про тяжку втрату повідомили у Державній прикордонній службі України.

 

"Вона була як сонечко – гарна, позитивна, завжди з усмішкою. Такою і залишиться, але тепер тільки в спогадах. Штаб-сержант Тетяна Виноградська до початку великої війни виконувала обов’язки в одному із пунктів пропуску Чернігівського прикордонного загону, мала високі показники службової діяльності. Вона була обличчям країни – на кордоні першою зустрічала і останньою проводжала. Війна Росії проти України змінила усе"

 – зазначили колеги загиблої прикордонниці.

Народилася Тетяна Виноградська 3 травня 1988 року. Цієї весни їй виповнилося 34 роки. До лав Держприкордонслужби стала з 2012 року, працювала на паспортному контролі.

Чоловік Тетяни – також військовослужбовець. У подружжя підростала 13-річна донька, у якої Росія забрала маму.

Тетяна Виноградська загинула на бойовому посту 9 листопада, коли російські загарбники знову обстріляли прикордонний пункт пропуску на Чернігівщині. Охороняючи державний кордон, вона отримала смертельне осколкове поранення.

Рідні, друзі та колеги назавжди попрощалися з Тетяною11 листопада у її рідному місті Городня, що на Чернігівщині. Українці віддали захисниці останню шану, прихиливши коліно.

 

"Вбито ще одне молоде життя, жінку, доньку, матір. Нема прощення катам за те, що вони не дають нам спокійно жити на своїй землі, ростити дітей, любити і бути щасливими. Море квітів і море сліз... На колінах, під прапорами, вистеляючи дорогу квітами, проводжали Тетяну. Тетяну Виноградську поховали на Городнянщині з усіма військовими почестями. Не пробачимо супостату батьківське горе і дитячі сльози. Не забудемо ніколи тих, хто склав голову за те, щоб ми мали право на життя і свободу",

– наголосили українські прикордонники.

war.obozrevatel.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: