Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові та області у будь-який момент може зникнути світло

У Чернігові та області у будь-який момент може зникнути світло фото

Енергетики просять бути готовими до масштабних відключень. 16 листопада на Чернігівщині у будь-який момент може зникнути світло. Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго».

 

"Ситуація в енергетичній мережі України загалом і в мережі Чернігівщини зокрема критична. Уже зараз диспетчерська служба НЕК «Укренерго» надала АТ «Чернігівобленерго» чималі обсяги обмеження споживання електроенергії. Однак у подальшому відключення можуть бути іще більш масштабними. Тому просимо вас бути готовими до того, що електропостачання може відключитися в будь-який момент", — йдеться в повідомленні.

Як повідомили пізніше в Чернігівській ОВА, місто Чернігів буде в аварійному порядку відключене від електропостачання з 13:00 до 17:00 16 листопада.

Зарядіть павербанки та гаджети, зробіть запас води. Просимо зберігати спокій та поставитися з розумінням до ситуації. Енергетики працюють над усуненням пошкоджень, на це потрібен час.

Нагадаємо, після 16:00 15 листопада на Чернігівщині ввели одразу три графіки відключень електроенергії: планові, аварійні та усі три черги спеціального графіку аварійних відключень (СГАВ).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: