Завантаження ...
banner

На Чернігівщині горе-водія засуджено до 5 років позбавлення волі

На Чернігівщині горе-водія засуджено до 5 років позбавлення волі фото

Вироком Борзнянського районного суду Чернігівської області 63-річного чоловіка визнано винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого ( ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Публічне обвинувачення в суді підтримував прокурор Ніжинської окружної прокуратури.

У суді прокурором доведено, що обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи технічно несправним саморобним трактором у зчепленні з саморобним напівпричепом, перевозив у напівпричепі пасажира та дошки. Проявивши неуважність, водій допустив виїзд керованого ним трактора за межі проїзної частини в кювет, де  напівпричіп перевернувся та затиснув пасажира. Внаслідок дорожньо - транспортної події потерпілий отримав травми несумісні з життям.

 Обвинувачений факт керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння не визнав. Однак прокурором надано суду докази, які в своїй сукупності доводять вину чоловіка.

Відтак, судом його засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк 5 років.

Наразі вирок суду законної сили не набрав.

Фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: