Завантаження ...
banner

Можлива ймовірність повторного блекауту: Чернігівобленерго

Можлива ймовірність повторного блекауту: Чернігівобленерго фото

Вчорашній день, 23 листопада 2020 та сьогоднішня ніч виявилися для енергетиків досить напруженими. Вперше з початку повномасштабного вторгнення росії, від електропостачання було відключено більшу частину України. Екстрені роботи з ліквідації наслідків атак з боку росії тривають і досі.

На Чернігівщині станом на 8 годину ранку більшість споживачів була заживлена. Досі без електропостачання залишаються мешканці Новгород-Сіверщини, Семенівщини, Коропщини та Козелеччини. Окрім того, з 7 ранку центральна диспетчерська служба НЕК «Укренерго» дала команду обмежити електропостачання в області на 129 МВт, а тому від розроблених раніше графіків енергетикам довелося відійти – зараз АТ «Чернігівобленерго» працює виключно за командами НЕК.

Ситуація в енергосистемі України залишається дуже важкою, тож, хоч напруга в мережі і з’явилася, в будь-який момент треба бути готовими до чергового блекауту. Намагайтеся хоча б мінімально підготуватися до такого розвитку ситуації (зарядити телефони та інші гаджети, приготувати ліхтарики, запастися водою тощо), щоб вона не застала вас зненацька.

Джерело: АТ «Чернігівобленерго»

Фото MYNIZHYN.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: