Завантаження ...
banner
banner

Йдуть у засвіти найкращі: на Чернігівщині попрощаються з Героєм

Йдуть у засвіти найкращі: на Чернігівщині попрощаються з Героєм фото

Маємо ще одну втрату на Чернігівщині: 20 листопада, під час виконання бойового завдання біля Бахмута загинув наш земляк, воїн та патріот своєї Батьківщини - Криступас Олександр Вітавтасович.

Олександр народився 4 вересня 1993 року у с. Забілівщина. Середню освіту здобув у Шаповалівській ЗОШ І-ІІІ ст. У 2016 році закінчив Глухівський державний педагогічний університет ім. О. Довженка, мав диплом вчителя інформатики та фізики. Після здобуття вищої освіти працював у м. Києві. Проходив службу у Збройних Силах України. До війни працював у СТОВ «Авангард» інженером із техніки безпеки.

Після повномасштабного вторгнення росії, не вагаючись, пішов захищати свою країну.

Війна не має жалю, забирає життя найкращих… Тих, кому б творити Україну, продовжувати рід, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо у годину скорботи.

Низько вклоняємося та вшануємо пам’ять Героя, який ціною власного життя, захищав територіальну цілісність та незалежність країни.

Вічна слава та шана Олександру!

Прощання з Героєм відбудеться 29 листопада, в с. Забілівщина. Про точний час поховання та маршрут перевезення тіла загиблого воїна від траси Кіпті-Глухів-Бачівськ до с. Забілівщина буде повідомлено пізніше.

Для тих, хто бажає провести Олександра в останню путь, буде організовано підвезення автобусом, який чекатиме на зупинці біля будівлі міської ради.

   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: