Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині виготовили ювілейний 16000 трактор

Фото.
10 вересня 2015 року стало ювілейною датою для філії «Тракторний завод» ТОВ «Укравтозапчастина» в Ніжині. Річниця заводу, з конвеєра зійшов 16-тисячний трактор з початку діяльності заводу та 1000-ний трактор на ніжинській землі.

10 вересня 2015 року стало ювілейною датою для філії «Тракторний завод» ТОВ «Укравтозапчастина» в Ніжині. Річниця заводу, з конвеєра зійшов 16-тисячний трактор з початку діяльності заводу та 1000-ний трактор на ніжинській землі. Про це повідомляється на сайті Ніжинської міської ради

Привітати колектив прибув надзвичайний та уповноважений посол Республіки Білорусь в Україні Валентин Величко. Керівництво заводу вважає Валентина Володимировича хрещеним батьком свого дітища. Посол виконав почесну місію - вручив почесну грамоту і подяку Республіки Білорусь керівникам заводу.
 
«Ми випускаємо з вами мирну техніку для битв за урожай», - підкреслив міський голова Анатолій Лінник, вітаючи всіх присутніх.
 
Він щиро подякував братській державі за активну участь і підтримку в розбудові економіки України і Ніжина зокрема. Особливі слова в цей день звучали і на адресу колективу професіоналів. Два роки тому завод переїхав з Києва до Ніжина. Сьогодні ще важкувато вийти на планові потужності (десять тисяч тракторів в рік). Та і білоруські партнери, і керівництво заводу, і колектив вірять у свої сили і вміння. По великому рахунку колектив заводу створив на базі білоруського вже свій український трактор, він носить назву «Кий». На сьогодні ця модель проходить по всіх державних програмах України.
 
«В реалізації намічених цілей і виконанні поставлених завдань ми будемо допомагати», - підкреслює посол Республіки Білорусь Валентин Величко.







































Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: