Завантаження ...
banner
banner

Студентський магістрат області провів фото-квест Ніжином

Студентська Республіка впевнено крокує своїм шляхом модернізації та покращення. Ціле літо представники ніжинських та чернігівських вищих навчальних закладів ламали голову над програмою модернізації області та країни в цілому.

Ніжинський державний університет, студентська республіка, головний портал ніжина,

Студентська Республіка впевнено крокує своїм шляхом модернізації та покращення. Ціле літо представники ніжинських та чернігівських вищих навчальних закладів ламали голову над програмою модернізації області та країни в цілому. Набравшись досвіду на всеукраїнському етапі мульти-фестивалю «Студентська Республіка», зрозуміли, що необхідно починати зміни із себе, а саме зі студентів. Вирішили, що в першу чергу треба провести ряд масових заходів та долучати своїх ровесників до активної діяльності.

Першим заходом, який було проведено Студентським магістратом Чернігівської області, був фото-квест «My Nizhyn», котрий відбувся 10 вересня. Організаторами даного заходу виступали студенти НДУ ім. Миколи Гоголя, а зокрема студенти факультету іноземних мов. Серед учасників було представлено як команди з НДУ, так і команди з НАТІ. Всього було зібрано  п’ять команд, а зокрема: «Turbo Girls», «Легион», «Цвяточкі», «Yellow Submarine» та «Schmetterlingen». 
 
За тематику квесту було обрано відомі та цікаві місця нашого міста. Але учасникам необіхдно було ще й виконати декілька креативних завдань. Наприклад, придумати фото-композицію на таку тему, як «Ранкова кава», або ж «Велосипед». Також учасникам довелося дещо поламати голову над одним із найдавніших богів грецької міфології, якого часто зображували із ягнятком на руках та згадати твір Гоголя, в якому він описував одну із архітектурних споруд міста Ніжина. Насправді, не всім командам вдалося виконати завдання ідеально, але на фініші учасники були задоволені своїми оригінальними фотографіями та солодкими призами. 
 
У результаті фото-поєдинку, який тривав близько двох годин, перше місце здобула команда студенток п’ятого курсу НДУ імені Миколи Гоголя «Schmetterlingen», яка  набрала 83 бали за креативні та цікаві фотографії. Переможці були нагороджені грамотою та солодким подарунком. До речі, інші учасники квесту також не залишилися без подарунків. 

переможці фотоквесту ніжин,

Студентський магістрат планує проводити подібні заходи ще, адже приємні відгуки учасників додали лише впевненості та наснаги. 

За словами організаторів фото-квесту, вносити яскраві моменти в студентське життя аж ніяк не важко, потрібно тільки трохи бажання та можливостей для реалізації, а бажаючі допомогти та взяти участь завжди знайдуться, адже студенти – це саме та рушійна сила, яка починає з малого і впевнено рухається до ідейних вершин!





Катерина Кривуця

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: