Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські школярі бронзові призери всеукраїнських змагань "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola"

9 - 11 вересня у місті Суми відбувся фінал Всеукраїнських змагань «Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola» серед юнаків 2001/2002 років народження. З понад 8 тисяч команд, у фіналі змагань зустрілися 8 найкращих.

ніжинські футболісти, шкіряниц мяч ніжин, нежин футбол,

9 - 11 вересня  у місті Суми відбувся фінал Всеукраїнських змагань «Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola» серед юнаків 2001/2002 років народження. 

З понад 8 тисяч команд, які  взяли участь у загальноукраїнському відборі, що стартував ще восени 2014 року, у фіналі змагань зустрілися 8 найкращих. Серед них команда ЗОШ І-ІІІст.№ 9 (директор Рибак В.П.) у складі вихованців Ніжинської спеціалізованої футбольної школи.

Перед змаганнями ніжинські футболісти добре налаштувалась та мала високу мотивацію.

У групі наші хлопці зіграли із командами Дніпропетровська (1:1), Тернополя (7:0), Конотопа (5:1) і зайняли друге місце. Вийшовши з групи наші юні футболісти у матчі за третє місце  впевнено перемогли з рахунком  5:0  команду м. Хмільник та завоювали бронзові нагороди. 
 
Кращим гравцем всеукраїнського турніру визнано ніжнця Мазуна Владислава, який навчається у гімназії № 3.

Кубок, медалі та грамоти учасники турніру отримували з рук відомого футболіста та заслуженого майстра спорту СРСР Біби Андрія.
 
Щиро дякуємо за підтримку голові Федерації футболу м. Ніжина Мамедову В.Х., батьківському комітету та тренерам Мазуну В.В. та Степі В.А.

Вперше юні ніжинці стали призерами подібного рівня всеукраїнських змагань з футболу. Це великий успіх ніжинського футболу!


Директор Ніжинської ДЮСФШ Ю.В.Таран
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: