Завантаження ...
banner
banner

Атрошенко прокоментував рішення суду щодо відсторонення від посади (Відео)

Атрошенко прокоментував рішення суду щодо відсторонення від посади (Відео) фото

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у своєму відеозверненні прокоментував рішення судді Яворівського районного суду Львова щодо відсторонення його від посади мера. "Я залишаюся", – сказав він і додав, що подасть апеляцію. Більше - у матеріалі

Атрошенко звернувся до глави держави та звинуватив у своєму усуненні Офіс президента – натякнув на Кирила Тимошенка. В ОП поки що не відреагували на слова міського голови.

"Я розумію, пане Президенте, що Вашим підлеглим, з вікна нового Порше важко розгледіти закон, тяжко зрозуміти людей, мешканців напівзруйнованого Чернігова та усвідомити головну річ: у країні йде війна. І під час війни місцеве самоврядування стало ще одним фронтом, який, поки наші воїни на передовій, захищає сім'ї українців тут. Україна протистоїть зовнішньому ворогу в його спробах знищити нашу свободу. У Ваших силах не дати ворогу внутрішньому знищити демократію. Я залишаюся. Я нікуди не йду. Я обов'язково подаватиму апеляцію. Вважаю це справою честі. Боротьбою не за себе особисто, а за все місцеве самоврядування. Проти його знищення", – наголосив Атрошенко.

 
 

Нагадаємо, напередодні суд на рік усунув Атрошенка з посади. Причина – міський голова доручив своєму водієві вивезти за кордон автомобіль його дружини у серпні цього року. У відомстві вважають, що чиновник "діяв в умовах конфлікту інтересів", адже посадові обов'язки водія таких позаштатних поїздок не передбачають. При цьому водію Атрошенка оформили відрядження та виділили з бюджету кошти, зокрема на бензин. Також Атрошенку виписали штраф майже на 7 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: