Завантаження ...
banner
banner

Сумські афганці завітали до Ніжина з гастролями

Сьогодні в Ніжин на запрошення голови місцевої Спілки ветеранів Афганістану Сергія Ступака завітали сумчани - учасники колективу «Багран». Соліст гурту, в минулому учасник бойових дій в Афганістані Сергій Черняков


Сьогодні, 16 вересня, у Ніжин на запрошення голови місцевої Спілки ветеранів Афганістану Сергія Ступака завітали сумчани - учасники колективу «Баграv».  Соліст гурту, в минулому учасник бойових дій в Афганістані Сергій Черняков розповів, що вирішили завітати в Ніжин після виступу у військовому шпиталі в Чернігові.

"Ніжин – місто гостинне, маємо тут багато товаришів-афганців. Вчора, на жаль, на відзначення 19-ї річниці встановлення пам’ятника загиблим воїнам завітати не вдалося, тому ми вирішили виступити перед ніжинцями сьогодні. Своєю творчістю ми увіковічнюємо героїв та закликаємо шанувати пам'ять усіх тих, хто загинув, виконуючи військовий обов’язок", - розповів Сергій Черняков.
 
Учасники гурту на імпровізованій сцені поблизу ресторану «Gangster Pub» виконали «афганські» пісні відомих як відомих авторів, так і власні, а всі бажаючі змогли придбати диски гурту. 

SVOBODA.FM
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: