Завантаження ...
banner
banner

Вбиті росією: від ворожого снаряду на Чернігівщині загинув молодий чоловік

Вбиті росією: від ворожого снаряду на Чернігівщині загинув молодий чоловік фото

Дмитру Волошину було 37 років. Він загинув у селі Новий Білоус, що на Чернігівщині. 12 березня 2022 року в його будинок влучив російський снаряд. В той момент чоловік вийшов із підвалу, щоб вимкнути генератор. З важкими пораненнями Дмитра доставили до лікарні, але врятувати його вже не вдалося.

Дмитро Волошин родом з Чернігова, закінчив Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту. Працював зварювальником та автомеханіком на місцевому підприємстві. Любив їздити на велосипеді, рибалити. Мав багато друзів і був душею компанії.

 

«Він завжди усміхався. Допомагав друзям та знайомим. Був гарним майстром зі зварювання. Виготовляв складні замовлення. Ніколи не відмовляв, – розповіла знайома Дмитра Наталія Сила. – Війна зруйнувала дім, який Дмитро будував своїми руками».

 

Наталія каже, що син Максим у всьому брав приклад з Дмитра. Багато чого навчився у батька, з яким разом дбали про господарство. 16-річний Максим взявся відбудовувати зруйноване російськими обстрілами житло. Майже весь час проводить на будівництві.

У Дмитра Волошина залишилася також дружина Марина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: