Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська міліція спільно з громадянами затримала грабіжника

Бійці батальйону патрульної служби Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області оперативно затримали 33-річного жителя одного з сіл району, який пограбував 60-річну жінку.

Бійці батальйону патрульної служби Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області оперативно затримали 33-річного жителя одного з сіл району, який пограбував 60-річну жінку.

Як повідомив начальник Ніжинського міськвідділу УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Володимир Бойко, близько 23-ї години до наряду патрульної служби міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку, звернулася 60-річна місцева жителька. Вона повідомила, що кілька хвилин тому її пограбував невідомий. Зловмисник вирвав з рук потерпілої жіночу сумку, в якій було 100грн. та мобільний телефон марки "Нокіа 1280".
 
Взявши потерпілу на борт, наряд вирушив прочісувати вулиці і двори в пошуках грабіжника. Тим часом допомогти правоохоронцям визвалися і громадяни, які виявилися свідками злочину. Спільними зусиллями міліція та громадяни і затримали зловмисника.
 
Підозрюваним виявився 33-річний раніше судимий за грабежі та крадіжки житель Ніжинського району. У нього виявлено та вилучено речі потерпілої.
 
Як зазначив начальник Ніжинського міськвідділу Володимир Бойко, на даний час відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає покарання аж до позбавленням волі на строк до чотирьох років.
 
Підозрюваний в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Ніжинського міськвідділу УМВС. Наразі він перевіряється на причетність до аналогічних злочинів на території міста і району.
 
Досудове слідство триває.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: