Завантаження ...
banner

Гірка втрата: на Чернігівщині в останню путь провели воїна...

Гірка втрата: на Чернігівщині в останню путь провели воїна... фото

На Чернігівщині в останню путь провели Героя, який загинув у бою за Незалежність Батьківщини.

Солдат Литвин Дмитро Валентинович народився 11 листопада 1997 року в селі Рожівка, що на Київщині. В дитинстві з родиною переїхав на Чернігівщину, де у 2016-му році закінчив Бобровицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, а у в 2017-му - Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу.

Протягом 2017-2018 років Дмитро проходив військову службу в одному з підрозділів Національної гвардії України, але з початком повномасштабної війни не зміг лишитися осторонь, тож у перший же день долучився до лав Захисників України. Так він потрапив на службу до військової частини А4569 на посаду старшого стрільця та разом з побратимами мужньо захищав Батьківщину від загарбників, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

На жаль, 11 грудня 2022 року під час боїв поблизу населеного пункту Опитне на Донеччині Литвин Дмитро загинув... Сьогодні ж рідні та побратими провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять полеглого воїна та поховавши його на кладовищі Бобровиці.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: