Завантаження ...
banner
banner

Пункти Незламності в Ніжині та області: які вони та як працюють?

Пункти Незламності в Ніжині та області: які вони та як працюють?  фото

Пункти незламності діють по всій Чернігівській області. Наразі їх число - 168, включно з тими, які організував бізнес на базі своїх закладів. Чотирнадцять відкриються у разі суттєвого погіршення ситуації з енергопостачанням. Абсолютна ж більшість — приймають відвідувачів уже сьогодні.

До прикладу, у Пункті Незламності на базі Чернігівського колегіуму № 11 всі охочі можуть цілодобово зігрітися, підзарядити свої гаджети (у разі відключення електроенергії — від наявного генератора) та скористатися швидкісним оптоволоконним інтернетом.

Чимало пунктів організовані рятувальниками. Один з них розташований поблизу Головного управління ДСНС у Чернігівській області. Тут так само забезпечується обігрів, доступ до електрики та швидкісного інтернету. Для найменших відвідувачів пункту доступна дитяча література. За словами чергових, у середньому на добу сюди заходить до 50 відвідувачів — переважно під час відключень електропостачання у сусідніх багатоповерхівках.

Аналогічні пункти діють по всій області.

Так, лише у Ніжині їх — 6. Один з них розгорнутий у Ніжинському агротехнічному інституті.

На додачу до всіх стандартних послуг тут облаштована і кімната матері та дитини. У разі потреби цей пункт зможе прийняти до 500 відвідувачів, а електроживлення забезпечить потужний генератор.

Раніше ми писали: Скільки у Ніжині діє Пунктів Незламності: перелік та адреси

Дитячу кімнату організували і в Пункті Незламності у приміщенні Новгород-Сіверської РВА. Втім, зараз відвідувачі переважно заходять до пункту, аби  підзарядити гаджети та скористатися безкоштовним інтернетом. Зокрема, часто доступом до мережі у час відсутності електроенергії користуються місцеві вчителі.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: