Завантаження ...
banner
banner

Онлайн трансляція сесії Ніжинської міської ради

Громадське TV Ніжин.
71 сесія Ніжинської міської ради розпочалася 17 вересня. Депутати пропрацювали до першої перерви, після якої не було зібрано кворум, тому міським головою було прийнято рішення оголосити перерву до 22 вересня.


Нагадаємо, 71 сесія Ніжинської міської ради розпочалася 17 вересня. Депутати пропрацювали до першої перерви, після якої не було зібрано кворум, тому міським головою було прийнято рішення оголосити перерву до 22 вересня. 

По темі: Сесія? Продовжимо до 2023 року!

На розгляд сесії винесено 24 запитання:

1. Про внесення змін до рішення 64 позачергової сесії міської ради 6 скликання від 27 січня 2015 року «Про міський бюджет міста Ніжина на 2015рік».
2. Про затвердження Статуту територіальної громади міста Ніжина Чернігівської області.
3. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.
4. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.
5. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою,  затвердження землевпорядної документації та надання у приватну власність,  в оренду, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради.
6. Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території міста Ніжина.
7. Про надання згоди сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Дружба-Нова» на реконструкцію цілісного майнового комплексу.
8. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.
9. Про оренду майна комунальної власності м. Ніжина.
10. Про передачу в господарське відання комунального підприємства Міський фонд підтримки підприємництва» нежитлових приміщень по вул. Глібова, 5/1.
11. Про передачу в господарське відання дочірнього підприємства “Критий ринок “Прогрес” державного комунального підприємства “Комунальний ринок” нежитлових підвальних приміщень по вул. Шевченка, 21Ж.
12. Про затвердження висновків незалежної оцінки про вартість об’єктів міської комунальної власності для цілей оренди.
13. Про затвердження Положення про відділ з управління та приватизації комунального майна виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.
14. Про закріплення на правах господарського відання за комунальним підприємством «Оренда комунального майна» об’єктів нерухомого майна.
15. Про порушення питання розірвання договору купівлі-продажу нерухомого майна комунальної власності.
16. Про дозвіл на списання майна.
17. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Оренда комунального майна».
18. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства житлово-експлуатаційної контори «Північна»
19. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Ніжинської міської ради Чернігівської області 
20. Про затвердження нової редакції структури управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради Чернігівської області  
21. Провнесення змін до Програми розвитку функціонування центру надання адміністративних послуг
2 Про затвердження Положення про Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
23. Про затвердження персонального складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді
24. Про депутатські запити
25. Різне
 
На додаткове обговорення сесії винесено такі проекти рішень:

1. Про внесення змін в рішення 70 сесії VI скликання № 2-70/2015 від 18 серпня 2015р. «Про внесення змін в рішення 69 сесії VI скликання №3 – 69/2015 від 08 липня 2015р. «Про внесення змін в рішення 68 сесії VI скликання № 2-68/2015 від 02 червня 2015р. «Про внесення змін в рішення 66 сесії VI скликання № 2-66/2015 від 23 квітня 2015р. «Про внесення змін в  додаток  до рішення 65  сесії VI скликання  № 5 – 65/2015 від  26 лютого 2015 р. «Про затвердження Програми  розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств  м. Ніжина  на  2015 рік»».
 
2. Про внесення змін в міську цільову програму «Забезпечення централізованих заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет на 2014 – 2018 рр.», дію якої продовжено згідно пункту 4 рішення 64 позачергової сесії міської ради 6 скликання № 2-64/2015 від 27 січня 2015 року «Про бюджетні програми місцевого значення».
 
3. Про внесення змін до Додатку № 21 рішення позачергової 64 сесії Ніжинської міської ради VI скликання від 27.01.2015 р. № 2-64/2015 «Міська програма допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді та призову громадян України на строкову військову службу у 2015-2020 роках».
 
4. Про вилучення зі складу цілісного майнового комплексу та з орендного користування ТОВ «НіжинТеплоМережі» частину нежитлових приміщень по вул. Яворського, 7.
 
5. Про внесення зміни до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у центральній частині міста.
 
6. Про утворення постійно діючої робочої групи з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей та затвердження Положення про дану постійно діючу робочу групу.
 
7. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.
 
8. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.
 
9. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою,  затвердження землевпорядної документації та надання у приватну власність,  в оренду, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради.
 
10. Про внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: