Завантаження ...
banner
banner

Святкування Дня фізичної культури та спорту України

11 вересня в великому залі міськвиконкому відбулась урочиста частина святкування Дня фізичної культури та спорту України. На зібрання прийшов увесь спортивний актив міста разом з кращими спортсменами та тренерами міста за підсумками року.



11 вересня в великому залі міськвиконкому відбулась урочиста частина святкування Дня фізичної культури та спорту України. На зібрання прийшов увесь спортивний актив міста разом з кращими спортсменами та тренерами міста за підсумками року. 

Після привітального слова міського голови Лінника Анатолій Валерійович, привітати кращих спортсменів міста завітав естрадно гімнастичний колектив "Ефект" – керівник Ольга Московська, зі спортивним танцем, який став лауреатом 1 премії  Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Моя країна», м. Харків 2014.
Нагородження тривало дуже жваво та під шалені оплески гостей та глядачів.


 

Всі номінанти були нагороджені грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Під час невеличкої перерви відбувся виступ колективу «Позитивчик» з танцем «Пробудження» з яким вони стали переможцями на Кубку України, Президент клубу Арвахі Галина Іванівна. 

Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює слова щирої вдячності небайдужим людям, котрі постійно підтримують спортсменів, допомагають розвивати галузь спорту, пропагують здоровий спосіб життя, це директор ТОВ «Ніжинський хліб» - Дмитренко Ярослав Ігорович, керівник мережі «Аптека нашого міста» - Козирєва Марина, приватний підприємець - Гришкевич Олександр Григорович, депутати міської ради - Шалай Олександр Віталійович, президент «Федерації футболу м. Ніжина» - Мамедов Володимир Хейбарович, директор готелю Ніжин - Борисенко Олександр Григорович, депутат міської ради - Ющенко Геннадій Михайлович, а також голова громадської організації «Самопоміч» - Смалій Костянтин Миколайович.
 
Завдяки цим людям спорту в Ніжині приділяється дуже багато уваги, і в цей день меценати пригощали солодощами молодих та перспективних спортсменів, а також чарівних жінок-спортсменок.
 
А для тренерів та дорослих спортсменів секретар міської ради Івашин В’ячеслав Анатолійович підготував святковий фуршет у кафе «Прохлада».


А вже 12 вересня площа Франка перетворилася у феєрверк спорту. Майже три години тривало спортивне свято приурочене Дню визволення міста від німецько-фашистських загарбників та Дню фізичної культури та спорту. Розпочалося воно з привітання до учасників спортивного свята міського голови Лінника В.А. Для всіх учасників змагань та учасників показових виступів міським фітнес-центром «Позитив» була проведена флешмоб – розминка, після якої і розпочалися основні заходи, а саме: змагання з шахів, перші в історії міста змагання з бадмінтону, вуличного баскетболу, легкоатлетична естафета серед команд ЗОШ та забіг на два кілометри серед дорослих.

У центрі площі проходили показові виступи кращих спортсменів та колективів спортивних клубів та спортивних шкіл міста. Містяни змогли помилуватися виступами танцювальних колективів «Позитивчик та «Ефект». Майстерність володіння футбольного м’яча продемонстрували юні футболісти спортивної школи футболу.

Свої вміння продемонстрували самбісти, борці вільного стилю та юні гімнастки зі спортивної школи «Спартак». Порадували своїми виступами спортсмени секції карате  спортивного клубу «Тризуб » та секції дзюдо комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного клубу єдиноборств «Спарта». Показове тренування провів професійний боксер Петро Іванов.

День міста, Спорт, Відділ спорту, ніжин день міста, ніжин новини

Після закінчення показових виступів відбулося нагородження переможців та призерів змагань. Серед бадмінтоністів нагороди отримали Віталій Пустовий, Ілля Савченко, Павло Глушко, Леонід Яценко. Серед шахістів у групі «А »перемогу святкували Глєб Парфьонов, Олександр Рідзель та  Артем Косяк, серед учасників групи «В» переміг Ярослав Коломієць, другим став Даніїл Малашич і третім Дмитро Дехтяренко.

День міста, Спорт, Відділ спорту, ніжин день міста, ніжин новини

Призерами групи «С» стали Єгор Войцехович, Владислав Вакула і Іван Кравченко. У змаганнях з естафетного бігу серед команд шкіл у молодшій групі перемогла команда ЗОШ № 9, друге місце у команди гімназії № 16 і на третьому ЗОШ № 1.  У старшій групі перемогу знову святкувала команда ЗОШ № 9, другими стала команда ЗОШ № 15 і на третьому ЗОШ № 17. 

Свято не було б таким яскравим  без допомоги Володимира та Тетяни Бублик, Володимира Стрілко, Марини Соловей, Миколи Ступака,  Миколи Литвина, Миколи Полуницького, ПАТ «Ніжинський хліб», кафе «Прохлада», ресторана «Хутір Рибацький», а також благодійної організації «Спорт заради миру» котрі допомогли в організації та проведенні легкоатлетичної естафети серед шкіл міста.

Відділ з питань фізичної культури та спорту
виконавчого комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: