Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пройдуть зіркові зустрічі на підтримку ЗСУ: деталі

У Ніжині пройдуть зіркові зустрічі на підтримку ЗСУ: деталі фото

До Ніжина планує приїхати зіркова команда, аби провести благодійні заходи на підтримку ЗСУ Про це у Facebook повідомляє Ніколаєва Наталя.

«Майже шодня рашисти закидають Україну ракетами, але — Не злякаємось! Не зламаємось! Не зупинимось! Переможемо!

20 грудня в м. Ніжин приїжджає зіркова команда, аби провести благодійні заходи на підтримку ЗСУ.

Михайло Жонін — актор театру і кіно, знаменитий капітан Гнєзділов з серіалу „Пес,“ чекає на зустріч з вами з 13.00 до 15.00 супермаркет „Велмарт“. Фото і спілкування з зіркою.

Ервін Міден — найкрутіший екскурсовод України, чекає на поціновувачів історії рідного краю о 13.00 в старому корпусі Університету ім. М. В. Гоголя , аудиторія 215.

О 16.00 кафе „Le Grand“ („Ганстер паб“) творчий вечір Михайла Жоніна, цікаві історії від Ервіна Мідена, пісні у виконанні нашого земляка, співака Дмитра Андрійця та учасника „Х“ фактора» співака Ігоря Хоніна.

Кошти під час благодійних заходів збираються адресно для 119 бригади, 163 батальйону, в складі якого наші рідні, близькі, знайомі, що наразі воюють на Сході.

ВСІ кошти будуть передані ГО Волонтерському штабу «Наші люди всюди» на забезпечення нагальних потреб за запитами наших земляків. Наближаємо Перемогу разом! Долучайтесь донатами для забезпечення потреб наших захисників!

Заходи за підтримки волонтерської групи ,,Стара Подусівка,, м. Чернігів".

За матеріалами uezd.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: