Завантаження ...
banner

Ще одна гірка втрата на полі бою серед наших земляків...

Ще одна гірка втрата на полі бою серед наших земляків... фото

Сьогодні на Чернігівщині поховали воїна, який загинув у бою за Незалежність Батьківщини.

Сьогодні на Чернігівщині поховали воїна, який загинув у бою за Незалежність Батьківщини.

Солдат Кнут Сергій Леонідович народився 10 травня 1992 в смт Макошине на Менщині. З 1999 по 2010 навчався в Макошинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, а з 2010 по 2011 роки — в «Ніжинському професійному аграрному ліцеї Чернігівської області» за фахом «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

«З початком повномасштабного ворожого вторгнення Сергій без роздумів та вагань долучився до Захисників України та з березня цього року ніс службу у військовій частині А7288 на посаді водія стрілецького відділення.

Протягом цих місяців чоловік мужньо та віддано боронив Україну від загарбників, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам. На жаль, 15 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Дружба на Донеччині Кнут Сергій загинув…

Сьогодні рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам‘ять воїна-земляка та поховавши його на кладовищі Малої Батьківщини.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя! Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас…

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…», — йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: