Завантаження ...
banner
banner

В Ічні з'явилася ялинка незламності (Відео)

В Ічні з'явилася ялинка незламності (Відео) фото

Вже два роки поспіль в Ічні дотримують традиції прикрашати розкішне живе дерево в центрі, аби не витрачати кошти на встановлення штучної ялинки та не знищувати природи, рубачючи живе дерево.

Живу ялинку ічнянці оздобили розкішними об'ємними кульками, та головною родзинкою на ній - є синьо-жовті банти і український тризуб, який прикрашає верхівку.
На оздоблення головної ялинки Ічні жодної бюджетної копійки витрачено не було, наголошує очільниця міста.

Олена Бутурлим Ічнянська міська голова

- Прикрашаємо саме ту ялинку, яка в нас росте, в центрі міста. На жаль, цього року енергетична ситуація не дозволяє нам прикрасити ялинку гірляндами, тому прикрасили тим, що у нас було. Нехай радує око жителів громади і особливо наших діточок, щоб було куди батькам привести дітей, бабусям-дідусям внуків.
На жаль, свята як такого у нас нема, бо найбільше свято це буде для нас - наша перемога, тому будемо чекати новий переможний 2023-й рік. А поки що будемо отримувати порцію позитиви від нашої ялинки.
- Наше комунальне підприємство проявило креатив і вирішили, що ялинка має обов'язково повинна бути патріотичною і нагадувати, що наша Україна - сильна і непереможна держава.

 
 


 

Джерело: телеканал “ТІМ”

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: