Завантаження ...
banner
banner

Яка ситуація в Ніжині щодо захворюваності на COVID-19

Яка ситуація в Ніжині щодо захворюваності на COVID-19 фото

Генеральний директор КНП "НІЖИНСЬКА ЦМЛ ІМ. М.ГАЛИЦЬКОГО" Олександр Костирко та директор КНП "ПМСД" Оксана Калініченко повідомили інформацію про стан захворюваності на COVID-19 та ГРВІ в Ніжині за минулий тиждень.

З 19 по 25 грудня у Ніжині було госпіталізовано з Covid-19 та підозрою на коронавірусну хворобу – 3 пацієнти, за попередній період – 1 пацієнт.

Загалом по місту зафіксовано пацієнтів з діагнозом Covid-19 – 11 випадків, за попередній тиждень – 6.

На разі в інфекційному відділенні центральної міської лікарні на стаціонарному лікуванні знаходиться 3 пацієнти з коронавірусною хворобою.

Ніжинським міським центром первинної медико-санітарної допомоги протягом минулого тижня зареєстровано хворих на ГРВІ - 244 пацієнти, з них дітей - 137, дорослих - 107.

Захворюваність на COVID -19 тримається практично на одному рівні. За минулий тиждень зроблено 86 швидких тести, 5 серед них – позитивний. Відібрано – 21 ПЛР, 1 з них – позитивний.

Виявлено – 6 хворих на грип А.

За минулий тиждень ЦПМСД проведено– 111 щеплень. Більша кількість вакцини використовується на бустерну дозу.

Всі охочі щепитися, можуть звернутися до свого сімейного лікаря або в амбулаторію №9, яка знаходиться по вул. Успенській 2, кабінет №24. Бустерну дозу кожен може отримати через 3 – 9 місяців після другої вакцинації.

Вакцинація – найбезпечніший та найефективніший з відомих людству спосіб захисту від небезпечних інфекційних хвороб.

За інформацією Ніжинрада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: