Завантаження ...
banner
banner

Вбиті росією: житель Чернігова їхав по воду і потрапив під обстріл

Вбиті росією: житель Чернігова їхав по воду і потрапив під обстріл фото

59-річний Володимир Шульга загинув у Чернігові 12 березня 2022 року. В той день чоловік їхав до мікрорайону Півці, аби набрати води для жителів міста. Там він загинув від російського мінометного обстрілу...

Його донька Вікторія Губка розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Володимир Шульга хотів піти до ЗСУ. Та коли його не взяли через вік, став волонтером.

 

«Вдень возив людям ліки та харчі. Вночі чергував біля підвалу, де перебували пенсіонери, сім’ї з дітьми. Допомагав речами та продуктами постраждалим на той час районам області. Коли почався наступ на місто, разом з іншими жителями будував блокпост на вулиці Левка Лук’яненка, готувався до оборони рідного міста», – розповіла донька загиблого.

 

Вікторія каже – навіть тоді, коли Чернігів був без світла, опалення, газу, її батько не втрачав надії на краще.

Володимир був водієм вищої категорії. Понад 40 років працював у Чернігівській обласній філармонії. Возив артистів по Україні та за кордон.

 

«У Чернігівській філармонії тато познайомився з моєю мамою Шульгою Валентиною, – артисткою вищої категорії Чернігівської філармонії. Вони прожили незабутні та щасливі 32 роки в шлюбі, – сказала донька. – Тато все життя був активним – чудово рибалив, добре знався на грибах. Завжди проводив вільний час із родиною та близькими. Був чесний, добрий, справедливий та запальний – як із рідними, так і в колі друзів».

 

У Володимира Шульги залишилися мама, дружина, дочка, зять з онуком, сестра та брати.

Джерело: Меморіал: вбиті росією

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: