Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські школярі перемогли на Міжнародній олімпіаді з ментальної арифметики

Ніжинські школярі перемогли на Міжнародній олімпіаді з ментальної арифметики фото

Перші місця учнів ніжинської приватної школи на Міжнародній олімпіаді з ментальної арифметики!

У період з 16 по 25 грудня 2022 року проводилася всесвітня онлайн олімпіада із ментальної арифметики Indigo Mental Club.  В олімпіаді брали участь діти із всіх куточків світу, починаючи сонячним Баку і закінчуючи сполученими штатами Америки. Діти рахували в уяві двозначні, тризначні числа, виконуючи різні дії, і при цьому витрачаючи на рахунок лише декілька секунд! Блискавична швидкість та високі результати дітей всього світу зробили цю боротьбу запеклою, і, водночас, цікавою і для дітей Чернігівщини, які майстерно продемонстрували свої вміння світові.

Учні INDIGO MENTAL CLUB м.Ніжин та м.Чернігів також взяли участь, щоб довести, що освіта – це світло, яке освічує найтемніші часи і дає свої плоди. Учні центру, разом зі своїм викладачем – Скороход Оксаною Василівною, наполегливо готувалися до олімпіади, і  щодня працювали навіть попри постійні відключення електрики, бо кожен з них знає, що  шлях до УСПІХУ ніколи не буває легким.

Шестеро юних генієв вже прокачали свій мозок та навчилися рахувати не тільки швидше за своїх батьків, а й за калькулятор. Двоє учнів: Степанець Олександр та Андрієвський Євген, отримали призові міста. Кедрова Елеонора, Кедров Артур, Самелюк Мар’яна та Древуш Матвій – показали високі результати та були учасниками в олімпіаді світового рівня.

Степанець Олександр – зайняв перше місце у віковій категорії дітей 2013-2014 року народження. Вітаємо і пишаємось!!! В загальноосвітній школі учень третього класу, а в центрі – справжній призер світового рівня, адже за його плечима вже далеко не перша перемога!

Андрієвський Євген – зайняв третє місце у віковій категорії дітей 2015-2017 року народження на світовому рівні. Учень першого класу в загальноосвітній школі вражає своїми знаннями та досягненнями не тільки батьків, а й вчителів.

Вітаємо переможців із перемогою, бажаємо подальших звершень на світовій арені та високих досягнень в житті!

Переможемо, бо країна переможців!!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: