Завантаження ...
banner

У Прилуках затримали жінку, яка крала товар в супермаркеті: подробиці

У Прилуках затримали жінку, яка крала товар в супермаркеті: подробиці фото

У Прилуках затримали 21-річну жительку Ладанської громади. Вона заволоділа товаром із супермаркету на загальну суму 1 200 гривень. Для цього підозрювана чекала відсутності продавців-консультантів, ховала під одяг товар, а упаковку лишала на полиці. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляють у Прилуцькому районному відділі поліції.

Інформація про крадіжку до поліції надійшла від персоналу магазину. За викликом працювали слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції та оперативники кримінальної поліції.

На місці події було встановлено, що спершу жінка заходила до торгівельного закладу та деякий час вивчала асортимент продукції далі вичікувала слушної нагоди, коли поруч не буде продавців-консультантів та ховала під одяг вибраний товар, а упаковку лишала на полиці.

У такий спосіб вона заволоділа двома акустичними колонками та наручним годинником на загальну суму близько 1 200 гривень.

Ознайомившись із записами камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 21-річна мешканка Ладанської громади. Частину викраденого вона вже встигла реалізувати.

Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: