Завантаження ...
banner
banner

Дурдом, а не закони. Коментар учасника ДТП біля кафе "Анастасія"

Народна новина.
До редакції Mynizhyn.com надійшов лист учасника цієї дорожньо-транспортної пригоди Віталія Марченка, в якому він розповів про деталі аварії та безглуздість штрафів за порушення правил дорожнього руху.

ДТП, вул. Синяківська, вул. Незалежності

20 вересня, на перехресті вулиць Незалежності та Синяківської о 15 год. 20 хв. водій автомобіля "ВАЗ-2108" здійснив зіткнення з автомобілем "Fiat Croma". Про це повідомлялося раніше.

До редакції Mynizhyn.com надійшов лист учасника цієї дорожньо-транспортної пригоди Віталія Марченка, в якому він розповів про деталі аварії та безглуздість штрафів за порушення правил дорожнього руху.

"Я був за кермом "Фіату", у "водія" 2108 не було ні посвідчення, ні страхового полісу. Зіткнення сталося вже на зустрічній смузі, бо я завертав на Синяківську, і все ж таки мене наздогнали, при чому зверніть увагу, що у "Фіата" пошкоджено ліву сторону, а у вісімки праву. Чесно кажучи, намагаюсь зрозуміти маневр вісімки і нічого крім того, що він мене зібрався обганяти на перехресті, при чому в момент виконання мною маневру. Це підтверджують і свідки не причетні до ДТП. Видимий гальмівний шлях "вісімки" 17 метрів, з якою швидкістю він їхав?!
 
Добре, що приїхала швидка, яка надала дружині допомогу, а потім ще й знайома наполягла на тому, щоб дружину та дітей додатково обстежили.  І виявилося не даремно, - з дітьми, крім переляку та "незабутніх вражень" від тітки, з другої машини, що кричала закрити їм рота та не верещати, все в порядку, а в дружини - перелом ліктьової голівки, яий одразу від шоку вона навіть не помітила!
 
Настільки мені відомо, ДТП з постраждалими, що отримали тілесні ушкодження (ст 286, ч.2) це кримінальна відповідальність, що буде далі побачимо, бо представники ... налаштовані скептично.
 
І саме веселе, зі слів ДПС: Штраф за керування без "прав" 510 грн, скоєння ДТП - 1860,00, відсутність страхового полісу - 480,00. В сумі: 2850 грн!!!! Це як,  що за закони? Я можу перший раз сісти за кермо авто, розбити його та ще чиєсь і заплатити три тисячі за це, а майна в мене немає, на роботі не роблю... Дурдом, а не закони! Штраф за не ввімкнене ближнє світло фар - 735 грн., а за те що людина не має права керувати авто і керує ним - 510!!!"
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: