Завантаження ...
banner
banner

Знову втрата: загинув воїн із Чернігівщини

Знову втрата: загинув воїн із Чернігівщини фото

Чернігівщина знову втратила Героя у війні з російською агресією. 9 січня 2023 року в бою за Українську незалежність загинув капітан Анатолій Ткаченко зі Сновська. Про це повідомляє Сновська міська рада.

Народився Анатолій 17 лютого 1964 року в с. Хотуничі, де у 1981 році закінчив Хотуницьку середню школу.

З 1982 по 1984 роки проходив строкову військову службу.

У різні роки  працював в Локомотивному депо, в Чернігівській митниці на посаді старшого інспектора та в охоронному агентстві на посаді інспектора охорони.

У 2014-2015 рр. проходив військову службу по мобілізації на посаді заступника командира механізованої роти по роботі з особовим складом навчального механізованого батальйону військової частини В0941.

Брав безпосередню участь в бойових діях на території Донецької та Луганської областей.

Після масового збройного нападу російських агресорів, не вагаючись з 26 лютого 2022 року добровольцем пішов боронити Батьківщину у складі військової частини А7332 на посаді командира мінометної батареї. Захищав Чернігів та Чернігівську область.

Після звільнення нашої області від окупантів продовжив нести службу на сході України.

Виявивши стійкість і мужність, захищаючи волю і незалежність української землі, наш земляк Анатолій Сергійович Ткаченко 9 січня 2023 року загинув від поранення під час виконання службового завдання біля с. Парасковіївка Бахмутського району Донецької області в результаті обстрілу ворожою технікою.

Вічна пам'ять Герою...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: