Завантаження ...
banner

Начальника чернігівського управління мобілізували до ЗСУ: подробиці

Начальника чернігівського управління мобілізували до ЗСУ: подробиці фото

Начальника управління сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міськради, Андрія Дериземлю, мобілізували до ЗСУ. Про це повідомляє «Суспільне Чернігів».

За його словами, він особисто подав документи на мобілізацію до лав ЗСУ ще влітку 2022 року після вимушеної хірургічної операції на ногах та реабілітації.

 

– Мені треба було ще взимку робити операцію на ахілових сухожиллях на обох ногах, але вирішили робити навесні, бо там треба ходити у відкритому взутті та на милицях. Навесні повторно зробив МРТ, думав може не треба оперувати, але професор сказав треба робити обов'язково та терміново. Прооперували мене на початку травня під загальним наркозом. Тиждень у лікарні, два тижні на милицях та два місяці реабілітації. Але, на жаль, і зараз болить.

 

Відбір у підрозділ, де тепер служить Дериземля, був довготривалим, каже він.

 

– Я подав документи ще на початку літа, але враховуючи підрозділ, де я служу, і мою бронь від міськради, все затягнулося. Довелося писати відмову на бронь від мобілізації.

 

Наразі обов’язки начальника міського управління сім'ї, молоді та спорту тимчасово виконує Валерій Семенець.

Нагадаємо, що у листопаді 2022 року колишнього біатлоніста, учасника Олімпійських ігор та начальника управління сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міськради Андрія Дериземлю обрали першим віцепрезидентом Федерації біатлону України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: