Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині попрощалися із загиблим воїном: став сиротою його маленький син...

На Чернігівщині попрощалися із загиблим воїном: став сиротою його маленький син... фото

11 січня на Чернігівщині в останню путь провели 35-річного старшого солдата Андрія Овсієнка. Загинув Герой 6 січня під час бойового завдання поблизу Кліщіївки на Донеччині. У захисника залишилися батьки, сестра, дружина та синочок.

Про це повідомляє обласний військкомат.

Старший солдат Овсієнко Андрій Сергійович народився 27 травня 1987 року у Коропі. Тут ріс та навчався, потім певний час працював у поліції Києва, але згодом повернувся у рідне селище. Близькі та друзі Андрія згадують його дуже позитивною людиною - справжнім «живчиком», який дуже любив свого сина – 5-річного Данилка.

До повномасштабної війни чоловік працював у місцевому лісгоспі, але навесні полишив цивільне життя і долучився до оборонців Батьківщини. Спочатку ніс службу у військовій частині А0222, трохи пізніше – у складі військової частини А4219. Разом з побратимами наш земляк мужньо та віддано боровся за територіальну цілісність і незалежність України, даючи гідну відсіч загарбникам!

На жаль, 6 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Кліщіївка на Донеччині Овсієнко Андрій загинув...

Попрощалися з воїном у його рідному Коропі - в Успенському храмі, опісля поховавши земляка на Центральному кладовищі селища.

Вдома у нього залишились батьки, сестра, дружина і синочок.

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: