Завантаження ...
banner
banner

Багатодітна родина, дім якої знищили рашисти, отримала модульний будиночок

Багатодітна родина, дім якої знищили рашисти,  отримала модульний будиночок фото

На те, щоби звести таке житло модульного типу знадобилося усього три дні. Але про все по порядку.

У лютому 2022 року родина Коваленків втратила свій дім, коли ворожа колона заїхала на їхню вулицю. російський танк направлено влучив снарядом у будинок. Вісім неповнолітніх дітей та двоє батьків за мить опинилися без даху над головою. 24 грудня 2022 соціальний стартап Tera Monada передав ключі від нового модульного будинку родині Коваленків, кошти в сумі 25 тисяч доларів на який залучила компанія Virtuozzo та ГО Rotary Club Kyiv Capital.

Відкриття будинку стало початком співпраці для забезпечення ще 2-х родин безкоштовним житлом.

Завдяки спільній ініціативі родина отримала п’ятимодульний будинок, підключений до всіх комунікацій, умебльований необхідним оздобленням та побутовою технікою. Гарантійний термін будинку становить 10 років безперервного користування та розрахований на проживання за будь-якої пори року. Будинок розміщено на ділянці родині в селі Крупичполе, Прилуцького району Чернігівської області.

Представники влади забезпечили виконання підготовельних робіт для встановлення будинку, підключення до всіх комунікацій, забезпечили поставку спецтехніки для облаштування будинку.

Організація GEM Ukraine надали текстиль для родини та іграшки для дітей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: