Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині дві людини померли від коронавірусу

На Чернігівщині дві людини померли від коронавірусу фото

За минулий тиждень на Чернігівщині померли двоє людей від ускладнень, що спричинив коронавірус. Пацієнти мали супутні захворювання. Про це повідомила заступниця начальника управління охорони здоров’я Чернігівської обласної військової адміністрації Яна Драганюк.

"Від ускладнень, що спричинив коронавірус, маємо два летальних випадки (один в Чернігові, один у Корюківському районі, - ред.) Всі пацієнти віком 75+, мали супутні захворювання та перебували на кисневій підтримці".

Станом на 16 січня в області 947 людей хворіє на COVID-19. Протягом тижня 77 жителів області госпіталізували, 93 виписали. На кисневій періодичній підтримці перебуває 36 пацієнтів.

Загалом у закладах охорони здоров’я стаціонарно лікуються 60 людей: у Чернігівському районі — 21 пацієнти, в тому числі дев'ять в Чернігові, Ніжинському — 18, Корюківському — вісім, Новгород-Сіверському — один, Прилуцький — три пацієнти.

Для порівняння, 30 грудня ситуація з захворюваністю була така: 68 жителів області госпіталізували та 79 одужали. Загалом в області на той час 825 людей хворіли на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: