Завантаження ...
banner
banner

Чергова футбольна перемога "Динамо"

Цього разу під удар однієї з найсильніших команд міста "Динамо" потрапив "Аграрник", команда Агротехнічного інституту. Матч починався за переваги "Аграрника", який відразу кинувся атакувати суперника і притис його до власних воріт.

Футбол на спартаку ніжин, ніжин футбол, ніжинська футбольна ліга

Цього разу під удар однієї з найсильніших команд міста "Динамо" потрапив "Аграрник", команда Агротехнічного інституту. 

Матч починався за переваги "Аграрника", який відразу кинувся атакувати суперника і притис його до власних воріт. Тим не менше, ці атаки успіху не принесли. А от контратака "Динамо", хвилині на 15-й матчу, завершилася голом. 1:0, рахунок відкрив Павло Давидов.
 
Друга половина тайму пройшла у більш-менш рівній боротьбі. Так само почався і другий. Основна боротьба відбувалася в центрі поля. А от ближче до кінця гри аграрники відверто підсіли, почали пропускати швидкі атаки, які відмінно використали динамівці. За 20 хвилин другого тайму гравці "Динамо" забили 4 сухі м’ячі: відзначилися Степан Литвиненко, Роман Литвин, Антон Смоляр та Дорошенко Іван.
 
Тим не менше шанси забити у "Аграрника" все ж були, але скористатися ними гравці цієї команди не змогли. Остаточний рахунок матчу – 5:0 на користь "Динамо", яке без жодної поразки лідирує у чемпіонаті міста. "Аграрник" же залишився на четвертому місці, але все ще зберігає шанси поборотися за друге місце чемпіонату.
 
Сьогодні о 17-й годині відбудеться наступна гра чемпіонату – на стадіоні «Спартак» команда НДУ, яка бореться за призові місця чемпіонату зіграє з одним з аутсайдерів турніру - "Дельфіном".
 

Футбол на спртаку ніжин, ніжин футбол, ніжинська футбольна ліга























Футбол на спртаку ніжин, ніжин футбол, ніжинська футбольна ліга























































ніжин динамо, футбол динамо, ніжин









Ніжинська футбольна ліга





Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: