Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині "запустили" ще 4 пішохідних світлофори-підсвітки

У Ніжині "запустили" ще 4 пішохідних світлофори-підсвітки фото

У нашому місті ще 4 пішохідних світлофори - підсвітки увімкнено! Працівники з дільниці освітлення вулиць міста КП “Виробниче управління комунального господарства”, під контролем головного енергетика Віталія Оленченка здійснили підключення світлофорів по вулиці Незалежності.

Нагадаємо, що на центральних вулицях над пішохідними переходами є консолі які містять два світлофори та ліхтарі додаткового підсвічення території переходу. Світлофори працюють цілодобово в режимі мигання ліхтарів помаранчевого кольору, а помаранчевий на рівні з жовтим кольором, як відомо, згідно Правил дорожнього руху, є кольорами уваги.

Раніше, вмикнути ці світлофори не було технічної можливості, бо було відсутнє живлення в тих локаціях. Електриками КП "ВУКГ" було змонтовано окрему спеціальну лінію живлення для цих світлофорів довжиною в 600 метрів з вмонтованими датчиками ступеня освітленності.

"Світлофори-підсвітки" будуть працювати цілодобово, а освітлення пішохідних переходів вмикатиметься у автоматичному режимі завдяки електричним датчикам, що “стежать” за ступенем рівня освітленості навколо переходу і вмикають освітлення коли на вулиці стає темно.

Відтепер, у місті вже працює 28 таких світлофорів.

Наразі, закуповується кабель живлення та необхідні комплектуючі для монтування лінії живлення та підключення світлофорів по вулиці Прилуцька.

Зроблено черговий крок до покращення безпечного перетину проїзної частини центральних вулиць Ніжина у спеціально для цього відведених місцях.

Джерело: КП ВУКГ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: