Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині на блокпосту виявили двох чоловіків з підробними документами

У Ніжині на блокпосту виявили двох чоловіків з підробними документами фото

Двох водіїв було затримано на блокпостах Ніжина з підробними водійськими посвідченнями. Про це повідомляє Ніжинський відділ поліції. Детальніше у матеріалі

25 січня співробітниками відділу реагування патрульної поліції на одному із блокпостів м. Ніжина, під час перевірки документів виявлено підроблене посвідчення водія. Під час опитування встановлено, що 41-річний порушник придбав дане посвідчення у невідомої особи замовивши його через мережу інтернет.

Вказане підроблене посвідчення вилучено для проведення експертизи.

Дані дії кваліфіковано по ч. 4 ст. 358 КК України (підробка документів).

27 січня співробітниками відділу реагування патрульної поліції, знову ж таки, на одному із блокпостів м. Ніжина, під час перевірки документів виявлено підроблене посвідчення водія. Під час опитування 56-річний житель Сумської області повідомив, що придбав дане посвідчення у невідомої особи замовивши його через мережу інтернет.

В подальшому під час встановлення особи виявлений факт ухиляння даного горе-водія від сплати аліментів за яке останній був обмежений у праві керування транспортними засобами.

Вказане підроблене посвідчення вилучено для проведення експертизи. Дані дії кваліфіковано по ч. 4 ст. 358 КК України (підробка документів).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: