Завантаження ...
banner

Поліція Ніжинщини затримала двох жінок, які обікрали пенсіонерку

Поліція Ніжинщини затримала двох жінок, які обікрали пенсіонерку фото

Поліцейські Ніжинського району затримали двох зловмисниць. Жінки представились працівницями пенсійного фонду та проникли до оселі літньої жінки. Після відвідин незнайомок потерпіла виявила зникнення грошей.

Вчора, 30 січня,  до Ніжинського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 82-річної місцевої мешканки про те, що до її будинку завітали дві незнайомі жінки. Вони представилися працівницями пенсійного фонду і запропонували оформити «грошові виплати». Потерпіла погодилась і впустила їх в оселю.

Після того, як незнайомки пішли, пенсіонерка виявила зникнення близько 63000 гривень заощаджень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили особи обох жінок, що причетні до злочину.

Правоохоронці затримали підозрюваних у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання.

Під час проведення обшуків за місцем мешкання зловмисниць поліцейські виявили та вилучили частину викрадених коштів.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: