Завантаження ...
banner
banner

День туризму у дитячому садочку №25

Фото.
Кожного року в ДНЗ №25 «Зірочка» проходить святкування Дня туризму, в якому безпосередню участь приймають вихованці старшої групи садочка. Діти із задоволенням чекають цього свята та приймають активну участь у його підготовці.

Кожного року в ДНЗ №25 «Зірочка» проходить святкування Дня туризму, в якому безпосередню участь приймають вихованці старшої групи садочка. Діти із задоволенням чекають цього свята та приймають активну участь у його підготовці.

Туризм приваблює дітей не тільки пізнавальною діяльністю, він – безцінний засіб фізичного виховання й активного відпочинку на природі. У туристських походах діти загартовують свій організм, зміцнюють здоров`я, розвивають витривалість, силу та здобувають уміння орієнтування на місцевості. Особливі умови туристської діяльності, як зазначає туристичний центр міста Ніжина, з яким активно співпрацює наш садочок, сприяють вихованню моральних якостей особистості дитини: взаємопідтримці, взаємодопомоги та дисципліни.
 
24 вересня 2015 року в садочку №25 «Зірочка» відбулося святкування Дня туризму, яке проходило в нашому лісі біля дитячого садка.

Тільки-но діти вирушили в похід і одразу зустріли чарівного рюкзачка, який радо повів дітей у  справжню казку туризму. Діти мали змогу самостійно скласти необхідні речі для казкової туристичної подорожі.

Маршрут подорожі пролягав через пам`ятне місце загиблих героїв батюківців. Де діти вшанували світлу пам`ять загиблих квітами. Та ще раз згадали історію їх сім`ї та безцінного героїчного подвигу.
 

Дітей приємно вразила зустріч з лісовичком, який не просто розвеселив дітей, а ще й разом з ними згадав правила безпечної поведінки на природі. Та нагадав вихованцям про важливість природи в житті людини.

Неочікуваним сюрпризом для дітей стала зустріч з козаком. Своєю присутністю козак підкреслив велич нашої країни і виступив справжнім символом нашої нації. Вихованці одразу ж згадали народні прислів`я та приказки. Дітей огортала гордість за власний край.

Незабутньою для дітей стала зустріч з тренерами туристичного центру на чолі з Гребенніковим І.О. Туристичне спорядження, складні вправи на канатній дорозі, природні перешкоди малеча подолала і все витримала.





Після чого дітей посвятили в туристи, де вони з гордістю давали клятву маленького туриста.



Чудовим завершенням казкової туристичної подорожі стало куштування військового куліша за рецептом військової польової кухні. Куліш приголомшив своїм смаком юних туристів. Діти висловили свою вдячністю командиру військової частини Кушніру М.І. і всім тим, хто підготував для них це чудове свято.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: