Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинці отримали дипломи всеукраїнського рівня

Юні ніжинці отримали дипломи всеукраїнського рівня фото

Нещодавно Міністерство юстиції України та Академія Державної Пенітенціарної служби України організували конкурс творів-есе. Назва конкурсу "У мене є право", в якому брали участь учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти.

Незважаючи на воєнний стан, конкурс мав на меті активізувати інтерес щодо актуальних питань у сфері прав людини серед учнівської молоді, стимулювати творчо обдарованих молодих людей, зацікавлених у правозахисній діяльності.

На конкурс надійшла 1 021 творча робота, серед яких 4 роботи надіслали учениці 9-х класів Ніжинської гімназії 10.

За результатами конкурсу дипломи отримали Каріна Забарна, Юлія Чайка, Марія Козел. За оригінальність викладу змісту та розкриття концепції прав людини Вікторія Ковальова нагороджена дипломом лауреата.

Учитель правознавства Кресан А.О. отримала подяку від Академії ДПтС за підготовку учасників конкурсу, активізацію інтересу щодо актуальних питань в сфері прав людини та формування поваги до загальнолюдських цінностей серед учнівської молоді.

Дякуємо вам, юні правознавці, за вияв активної життєвої позиції щодо формування в українському суспільстві поваги до загальнолюдських цінностей!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: