Завантаження ...
banner
banner

Поліцейські Чернігівщини проводять роз’яснювальні роботи про найпоширеніші види шахрайства

Поліцейські Чернігівщини проводять роз’яснювальні роботи про найпоширеніші види шахрайства фото

Інформаційно-профілактична кампанія правоохоронців спрямована на охоплення роз’яснювальними заходами якомога ширшого кола населення міста та району.

Із метою профілактики скоєння шахрайств поліцейські роздали громадянам інформаційні листівки та обговорили приклади найбільш поширених шахрайських схем, а також правильний алгоритм дій у подібних ситуаціях.

Поліцейські нагадали громадянам про сумні наслідки розголошення невідомим особам реквізитів банківських карток, про важливість оплати покупок тільки після їх отримання, а також наголосили щодо неприпустимості перерахування грошових коштів стороннім особам, які їх вимагають для близьких, котрі нібито потрапили в біду.

Крім цього, поліцейські розповіли про поширення останнім часом нової шахрайської схеми – заволодіння грошима громадян під приводом оформлення так званої «грошової допомоги». Правоохоронці закликали слухачів критично ставитися до повідомлень на цю тему в соцмережах і телеграм-каналах. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: