Завантаження ...
banner

У Ніжині відбувся VII Всеукраїнський дитячий турнір з футболу

Фото.
Минулими вихідними у Ніжині на стадіоні "Спартак" пройшов VII Всеукраїнський дитячий турнір з футболу серед команд 2006 - 2007 років народження. На змагання до Ніжина завітали 14 команд з різних міст України.



Минулими вихідними у Ніжині на стадіоні "Спартак" пройшов VII Всеукраїнський дитячий турнір з футболу серед команд 2006 - 2007 років народження. На змагання до нашого міста завітали 14 команд з різних міст України, зокрема Києва, Сум, Чернігова, Броварів, Прилук, Глухова, Бобровиці. Ніжин на турнірі представляла команда Дитячо-юнацької спортивної школи футболу.

Після  напружених відбіркових зустрічей до півфіналу вийшли "Барса" (Суми), "Динамо" (Київ),  ДЮСШ (Прилуки), ДЮСФШ (Ніжин).  Володарів бронзових нагород було визначено у поєдинку між юними футболістами "Динамо" (Київ) та ДЮСШ (Прилуки). І на подив багатьох саме останні, а не імениті київляни, завершивши гру з рахунком 1:2 стали бронзовими призерами.

У фіналі турніру зустрілися вихованці ніжинської школи футболу з "Барсою" з Сум. Основний час матчу між фіналістами завершився з рахунком 1:1, тому переможця було визначено у серії післяматчевих пенальті. У якій, на жаль, господарі змагань поступилися з рахунком 4:5 своїм одноліткам. 














































































Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: