Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині в останню путь провели двох земляків

На Чернігівщині в останню путь провели двох земляків фото

Знову втрати...Чернігівщина попрощалася з двома воїнами, які загинули у бою за свободу та Незалежність України!

Старший солдат Чумак Віталій Анатолійович

Народився 29 червня 1975 року у м. Борзна. Закінчив Борзнянську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської, далі вступив до Борзнянського сільськогосподарського технікуму. У 1997 році закінчив Чернігівське училище внутрішніх справ. До війни був приватним підприємцем.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України був мобілізований до лав ЗСУ. З початку квітня 2022 року мужньо захищав територіальну цілісність та незалежність України.

Загинув 27.01.2023 року у бою під с. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області. У загиблого Героя залишилося двоє синів.

Молодший сержант Блоха Олег Дмитрович

Народився 25 червня 1990 року у м. Борзна. Закінчив Борзнянську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської. Навчався у Ніжинському агротехнічному інституті Національного університету біоресурсів і природокористування України. У 2015 році пішов служити за контрактом, брав безпосередню участь в АТО, де став військовим медиком. Перед повномасштабним вторгненням Росії до України працював у Києві.

Призваний до лав Збройних Сил України 10.03.2022 року. Олег був відкритою, щирою особистістю. Любив життя, свою родину та Батьківщину. Захисник вірив у Перемогу та робив все можливе для того, щоб рідна країна вистояла у боротьбі за свою свободу та незалежність, адже вдома на нього чекала дружина та троє дітей.

Життя Героя обірвалося 27.01.2023 у бою під с. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

Поховали земляків на їх Малій Батьківщині.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв! Світла пам'ять про них назавжди залишиться у серцях кожного з нас...

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: