Завантаження ...
banner
banner

ЦВК виділила на місцеві вибори на Чернігівщині ще 3,7 млн грн.

Вибори.
Центральна виборча комісія затвердила розподіл додаткової субвенції для проведення місцевих виборів 25 жовтня у зв'язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати.

вибори ніжин, нежин вибори

Центральна виборча комісія затвердила розподіл додаткової субвенції для проведення місцевих виборів 25 жовтня у зв'язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати. Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні у п'ятницю, повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

«У зв'язку з підвищенням із 1 вересня 2015 року розміру мінімальної заробітної плати Комісія внесла відповідні зміни до своєї постанови від 9 вересня 2015 року № 237 "Про затвердження середніх норм видатків територіальних та дільничних виборчих комісій на підготовку і проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року», - йдеться у повідомленні.
 
Зокрема, ЦВК затвердила розподіл додаткової субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня у сумі 84 млн 174 тис. 600 гривень. Кошти розподілені між 24 обласними та Київською міською державними адміністраціями.
 
Так на Чернігівську область було виділено ще 3,7 млн грн..
 
Водночас у Центрвиборчкомі нагадали, що із виділеної Законом України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" суми в 1 млрд 180 млн 300 тис. гривень Комісія вищевказаною постановою від 9 вересня цього року вже розподілила субвенцію на підготовку та проведення місцевих виборів у сумі 1 млрд 36 млн 93 тис. 400 гривень.

pik.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: