Завантаження ...
banner
banner

Ніжин попрощається з двома Героями...

Ніжин попрощається з двома Героями... фото

У Ніжині гірка подвійна втрата... Загинуло двоє наших земляків, бійців, які захищали Україну від окупантів.

Молодший лейтенант Кава Богдан Михайлович народився в місті Ніжині 20 вересня 2001 року. У 2016 році закінчив 9 класів ЗОШ №4 міста Ніжин та вступив до Чернігівського коледжу економіки та технологій. У 2022 році закінчив Національний університет "Чернігівська політехніка" з військовою кафедрою Харківського національного університету імені Івана Кожедуба. У 2022 році в перші дні повномасштабного вторгнення російської федерації на території України, Богдан Михайлович вступ до збройних сил України, з 24 лютого здійснював оборону міст Ніжина та Чернігова на посаді кулеметника снайперського відділення зенітно-ракетного взводу, роти вогнепальної підтримки 163 батальйону територіальної оборони. У грудні 2022 року зі своїми побратимами зі 163 ТрО вирушив захищати суверенні кордони на схід України, в міста Бахмут та Соледар. В цьому ж місяці отримав військове звання молодшого лейтенанта. 30 грудня 2022 в не рівному бою з переважаючими силами противника загинув під час виконання бойового завдання.

Прощання з Кавою Богданом буде завтра, 9 лютого о 10.00 в церкві Всіх святих.

З0 грудня 2022 року на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув ніжинець Мусабеков Андрій Булатович.

Андрій народився 08 грудня 1984 року. В 2002 році закінчив ЗОШ № 10. В 2006 році здобув вищу освіту в Ніжинському державному університеті ім. М. Гоголя.

З першого дня повномасштабного вторгнення добровільно мобілізувався до лав ЗСУ. У Андрія залишилась мати та кохана дівчина.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 9 лютого, о 13.00 в церкві Всіх святих.

Поховають Андрія Мусабекова на Мигалівському кладовищі.

Вічна пам’ять…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: