Завантаження ...
banner
banner

Чернігів: поки директор на війні — згоріло приміщення його підприємства

Чернігів: поки директор на війні — згоріло приміщення його підприємства фото

За повідомленням ГУ ДСНС у Чернігівській області пожежа почалась о 16 год. 16 хв. Горіла трисекційна будівля вирорбничо-торгівельного призначення. Вогнем знищено покрівлю на площі 1500 кв.м, окремі конструктивні елементи стін, виробниче обладнання та товарно-матеріальні цінності у виробничому приміщенні із виготовлення зовнішньої реклами, торгове обладнання та товарно-матеріальні цінності в магазині меблевої фурнітури.

На місце події за підвищеним номером виклику оперативно прибуло 40 чоловік особового складу та 10 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста. На час прибуття рятувальників відбувалось інтенсивне горіння всередині та на даху будівлі. Високе пожежне навантаження (маса горючих матеріалів на одиницю площі) будівлі сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Пожежу о 17:36 спільними діями вогнеборців було локалізовано, а повністю загазити її вдалося лише пізно ввечері.

Причина станом на 09.02.2023 - встановлюється.

На фото - Геннадій Лазебний

Як розповіли Gorod.cn.ua підприємці, які мають потужності в цьому районі, - власником згорілого приміщення є ТОВ "ВКФ "ДИВО". За контактним номером “Дива”, яке має офіс по вул.О.Молодчого, 3, нам повідомили, що керівник — 47-річний Геннадій Лазебний з перших днів повномасштабного вторгнення пішов воювати і його в місті нема. Фірма практично припинила свою діяльність, а приміщення яке згоріло надали в оренду ФОПу, він і мав слідкувати за пожежною безпекою. Від подальших коментарів у “Диві” відмовились.


Джерело: Gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: