Завантаження ...
banner
banner

Футбольний чемпіонат Ніжина: неймовірний камбек НДУ

Фото.
У четвер, 28 серпня, відбувся черговий матч чемпіонату міста Ніжина з футболу. Зустрічалися команди НДУ, яка зараз на другому місці, та «Дельфін», який займає передостанню п'яту сходинку турнірної таблиці.

НДУ Дельфін футбол ніжин, ніжин футбол, Олександр Малаш, Фотограф олександрр малаш

У четвер, 28 серпня, відбувся черговий матч чемпіонату міста Ніжина з футболу. Зустрічалися команди НДУ, яка зараз на другому місці, та «Дельфін», який займає передостанню п’яту сходинку турнірної таблиці.

Гра почалась за переваги «студентів», але їх натиск швидко зупинили футболісти «Дельфіна» - Володимир Лесенко забив перший м’яч. Гравці НДУ намагалися відігратися, але безуспішно: ігрова перевага була на боці суперника. Під кінець тайму гравець «Дельфіна» Максим Алексєєнко забив свій перший гол у матчі, 2:0. За такого рахунку команди пішли на перерву.

У другому таймі «студенти» відразу кинулись атакувати і швидко забили – 2:1. Відзначився Роман Камінський. Але їх радість була не довгою - в першій же атаці Максим Алексеєнко забив, знову збільшивши розрив до двох м’ячів. До кінця тайму гра була майже рівна, а от під кінець матчу гравці «НДУ» пішли на штурм. Спочатку, за порушення правил у штрафному майданчику, арбітр поставив пенальті в ворота «Дельфіна», яке «студенти» реалізувати не змогли. Тим не менше атаки вони не припинили і на доданих хвилинах таки забили два м’ячі. Відзначились Денис Лучко та Сергій Петлай. 
 
Більше того, був момент, коли один з гравців «Дельфіна» зіграв у власному штрафному майданчику рукою, але арбітр на вимоги гравців «НДУ» поставити пенальті не відреагував. Матч так і закінчився з рахунком 3:3.

Ця нічия не змінила позиції команд у турнірній таблиці, але майже позбавила команду НДУ шансів на призові місця. Нині вони на другому місці з 14 очками, але зіграли всі свої матчі. А от у їх переслідувачів – «Фрунзівця» і «Аграрника» відповідно 13 і 12 очок та по дві гри в запасі. Вони, швидше за все, і боротимуться за 2-3 місця чемпіонату. 
























































Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: