Завантаження ...
banner

Чернігівські поліцейські допомогли військовослужбовцю зробити сюрприз для коханої (Відео)

Чернігівські поліцейські допомогли військовослужбовцю зробити сюрприз для коханої (Відео) фото

У Чернігові поліцейські допомогли військовому незвично освідчитися своїй коханій в центрі міста - на Красній площі. Дівчина була вражена сюрпризом і відповіла «Так!» на пропозицію руки і серця воїна-захисника.

21-річний військовослужбовець Сергій та його 19-річна кохана Каріна разом менше року. Пара познайомилася в соцмережі, ще коли Сергій ніс службу в Бахмуті на Донеччині. Повернувшись у рідний Чернігів (він – з фронту, а вона – з евакуації), пара почала жити разом.

Сергій вирішив не гаяти часу і покликати дівчину заміж. Таку важливу подію він задумав зробити максимально незабутньою. По допомогу у здійсненні пропозиції-сюрпризу юнак звернувся до поліцейських.

За задумом Сергія, співробітники групи реагування патрульної поліції Чернігівщини зупинили автомобіль пари на Красній площі нібито для перевірки. Військовий був за кермом, його і запросили до службового авто поліції. А там вже був заздалегідь підготовлений букет троянд для Каріни.

За кілька хвилин до дівчини вже прямував Сергій з букетом і обручкою. Не стримуючи сліз, дівчина відповіла згодою на пропозицію коханого вийти за нього заміж.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: