Завантаження ...
banner
banner

"Динамо" на доданих хвилинах втрачає перемогу у Першій лізі області

Фото.
У суботу, 26 вересня, на стадіоні «Спартак» ніжинська команда «Динамо» приймала менський «Авангард». До гри обидві команди підійшли як перша і друга команди Першої ліги чемпіонату області.

У суботу, 26 вересня, на стадіоні «Спартак» ніжинська команда «Динамо» приймала менський «Авангард». До гри обидві команди підійшли як перша і друга команди Першої ліги чемпіонату області. У обох є шанси поборотися за перше місце.

Гра почалася досить рівно, але небезпечніше виглядали саме гравці з Мени. Тим не менше перший гол забили саме ніжинці – м’яч забив Степан Литвиненко. Далі гра проходила більш-менш спокійно. «Авангард» намагався атакувати, створював моменти, але безуспішно. Ніжинці тримали оборону, іноді переходили в атаку, але не покидало враження, що грають на утримання рахунку.
 
Другий тайм ішов за тим же сценарієм, що й перший. «Авангард» атакував, «Динамо» грало на утримання, іноді здійснюючи вилазки в атаку. Як це часто буває – не втримали! На останній доданій хвилині матчу захисники прогавили швидку атаку гравців з Мени, воротар динамівців збив у своєму штрафному майданчику супротивника, отримав червону картку і пенальті у власні ворота. Його успішно реалізував Андрій Гапон – 1:1. Динамівці встигли лише розвести м’яч в центрі, коли пролунав фінальний свисток.
 
Хоча динамівці і втратили перемогу, але ця нічия зіграла більше на користь саме їм. Вони лідирують у групі з 16 очками, а от менський «Авангард» хоча і залишився на другому місці з 12 очками, його наздогнали команда з Городні, та «Зернопром» з Анисового, у якого на одне очко менше.

Перша ліга чернігівської області, фото олександр Малаш



























































Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: