Завантаження ...
banner
banner

Відкриття головного офісу Червоного Хреста у Ніжині (Фото)

Відкриття головного офісу Червоного Хреста у Ніжині (Фото) фото

Від початку повномасштабного вторгнення Товариство Червоного Хреста України активізувало свою роботу у Ніжині. 15 січня, у приміщенні колишнього ЦНАПу, Ніжинська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України офіційно відкрила двері головного офісу в оновленому приміщенні.

Нещодавно ніжинський Червоний Хрест почав надавати послуги в новому приміщенні, яке їм надала влада міста.

Завдяки проєкту BraVo придбано реабілітаційне обладнення вартістю 200 000 грн. та зроблено ремонт приміщення.

«Надважлива місія Червоного Хреста - допомога тим, хто її потребує. Я дякую вам за вашу працю. Ми продовжуємо разом долати виклики війни. Ми маємо ще багато чого зробити і допомогти багатьом людям», - підкреслив міський голова Олександр Кодола звертаючись до представників ніжинського ТЧХУ.

 

Міський голова Олександр Кодола зауважив, що тепер надавати соціальні послуги в закладі стало комфортніше та зручніше, адже сучасне оновлене приміщення розташоване в самому центрі міста.

Було обговорено подальшу взаємодію громади із Товариством Червоного Хреста, можливу участь у грантових проєктах, які пропонують міжнародні донори. Також на базі Ніжинської міськрайонної організації ТЧХУ діє безкоштовний банк одягу для ВПО і пункт видачі засобів реабілітації для всіх потребуючих громадян. Так завдяки спільним зусиллям волонтерської організації та громади створено умови для надання допомоги усім, хто опинився в кризовій ситуації.

Голова ніжинської міської організації Червоного Хреста Наталія Саєнко подякувала усім, хто фінансово, власною працею та зусиллями допоміг створити затишне приміщення для надання необхідної соціальної допомоги та запевнила, що робитиме все, що в її силах для покращення здоров’я та вирішення соціальних проблем мешканців громади.

На завершення урочистостей, Наталія Володимирівна запросила присутніх ознайомитися з приміщенням, де є усе необхідне для надання доступної та якісної допомоги тим, хто її потребує.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: