Завантаження ...
banner
banner

У Бахмачі пройшов благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У Бахмачі пройшов благодійний концерт на підтримку ЗСУ  фото

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ проходив під назвою «Спонтанний прояв доброти». Організаторами цього концерту стали МГО «Метаморфози» (керівник Вікторія Іванько).

Про це повідомляють у Бахмацькій школі мистецтв Андрія Розумовського.

 

«Зал з балконом ледве вміщував бахмачан, які прийшли долучитись до допомоги, комусь довелось навіть споглядати виступи виконавців, стоячи між рядами. Ось  аж скільки  бажаючих було  виявити свою свідому позицію і підтримати добру справу, адже гарні справи — гарно робити разом.

Сьогодні Метаморфози об’єднали всіх: і тих, хто був на сцені, і тих, хто був в залі, і тих, хто залишився так би мовити «поза кадром».  

 

Кожен долучився до допомоги: хтось організацією, хтось своєю творчістю, хтось приготував смачнющі смаколики, які вже стали  традиційними на всіх благодійних ярмарках,  хтось задонатив коштами, підприємці міста долучились до лотів для лотереї, а команда волонтерів «поза кадром» долучилась, як завжди, самовідданою працею.

Кожен з нас бодай на мить став волонтером. 

Вдячність  місцевим артистам : вихованцям та викладачам школи мистецтв імені Андрія Розумовського (директор Вікторія Луценко), хореографічним колективам Ліра Денс та ВІВА під керівництвом Ірини Лященко та Олени Горбатюк. 

Сила в єдності та щирому, чуттєвому серці. Українці — Нація Героїв», — йдеться у повідомлені.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: