Завантаження ...
banner
banner

Носівка в жалобі: загинув боєць Валерій Корсунов

Носівка в жалобі: загинув боєць Валерій Корсунов фото

Гірка звістка надійшла в Носівську громаду: загинув воїн - Валерій Володимирович Корсунов (24.05.1973 – 11.02.2023). У перший день війни він прибув у Деснянський районний у м. Києві ТЦК і СП, готовий стати на захист рідної України.

Народився і виріс Валерій Корсунов у Харкові. Був єдиною дитиною у батьків.

У мирному житті працював машиністом насосних установок на підприємстві «Київводоканал».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині військовослужбовця рф засуджено до 12 років позбавлення волі

У лавах Збройних Сил України був стрільцем І стрілецької роти, стрілецького батальйону військової частини. На жаль, 11 лютого він загинув від отриманих поранень, не сумісних із життям, у результаті здійснення ворогом танкового обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар на Донеччині.

У загиблого залишилися батьки, які наразі перебувають за кордоном на лікуванні, вони були евакуйовані в період активних бойових дій на Харківщині. Також у Валерія Корсунова є власна родина: дружина Оксана Анатоліївна, син Владислав, який перебуває в загоні тероборони Києва, а також донька Марина, школярка.

Дружина загиблого має родинне коріння з Носівки, тож було ухвалене рішення про поховання Героя саме тут.

Церемонія прощання та поховання Героя відбудеться 23 лютого.

Колона шани приблизно об 11.40 рухатиметься від моргу міської лікарні через вулицю Шевченка та вулицю Свято-Преображенську до Свято-Преображенського храму, де відбудеться заупокійна літія за загиблим Героєм військовим капеланом о. Василієм.

Орієнтовно о 12.40 колона вирушить від храму до кладовища через вулиці Вокзальну та Центральну до місця вічного спочинку Героя на кладовищі по вул. Троїцька( біля колишньої меблевої фабрики).

Джерело: пресслужба Носівської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: