Завантаження ...
banner
banner

Одягнені у форму схожу на ЗСУ: окупанти готують провокації біля кордону з Чернігівщиною

Одягнені у форму схожу на ЗСУ: окупанти готують провокації біля кордону з Чернігівщиною фото

Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу. В оперативному командуванні “Північ” повідомляють, що розвідка зафіксувала рух колон військової техніки без розпізнавальних знаків в бік кордону із Чернігівською областю.

Про це йдеться у дописі у Telegram.

 

Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті.

Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога”, – додають в повідомленні.

До слова, з даними Генштабу, минулої доби, 22 лютого, українські захисники відбили близько 90 атак противника. Водночас окупанти провалили наступ на двох напрямках.

Фото: REUTERS

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: