Завантаження ...
banner

У прикордонній Семенівській громаді будуть встановлені додаткові вежі мобільного зв’язку

У прикордонній Семенівській громаді будуть встановлені додаткові вежі мобільного зв’язку фото

Для встановлення додаткових веж мобільного зв’язку, Семенівській міській раді будуть надані земельні ділянки

Днями на сесії Семенівської міської ради прийнято рішення щодо надання земельних ділянок для встановлення додаткових веж мобільного зв’язку у деяких прикордонних селах нашої громади. Це рішення в майбутньому дозволяє значно підвищити якість мобільного зв’язку там де зараз з цим проблеми.

 

«Ні для кого не секрет, що зараз жителі сіл, які проживають на кордоні, стикаються з явищем, що в мобільних телефонах відбувається прийом зв’язку від операторів з країни агресора, а якість вітчизняних операторів є дуже низькою. Окрім мобільного зв’язку, такі ж самі проблеми спостерігаються і з телерадіо мовленням. Відповідні державні та обласні органи влади не раз вже піднімали це питання, але на жаль поки безрезультатно. В час, коли йде війна і мешканці українського прикордоння мають змогу користуватися телерадіо мовленням ворога — це є неприпустимо!»,- йдеться у повідомленні.

 

Отже, надання дозволу на встановлення додаткових веж для мобільного зв’язку в прикордонних селах є довгоочікуваним кроком, який в майбутньому покращить якість вітчизняного мобільного зв’язку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: